screenshot-visaland.org-2019.11.12-12_56_01

مراحل اخذ ویزا

ویزا، یک سند رسمی است که به دارنده آن اجازه می‌دهد تا به یک کشور خارجی وارد شود. ویزا معمولا در گذرنامه دارنده ،به صورت مهر و یا برچسب الصاق می‌شود.

قبل از هر چیز باید بدانیم با چه هدفی قصد مسافرت دارید و پتانسیل های شما از نظر شغل، سابقه سفر، گردش مالی ، تملک و … چیست؟ بعد از بررسی شرایط بهترین کشور با توجه به هدف شما معرفی می شود و با هماهنگی سفارت، زمان مراجعه به سفارت به شما اطلاع داده می شود.مدارک شما توسط ما تکمیل می شود و برای نوع مصاحبه در سفارت راهنمایی می شوید.بعد از مصاحبه وضعیت ویزای شما توسط دیامدتور پیگیری می شود و زمان دقیق اخذ ویزا به شما اعلام می گردد.

مشاوره اولیه

در ابتدا باید هدف از مسافرت مشخص باشد و نیز پتانسیل های شما از جهات مختلف (شغل،گردش مالی، سابقه سفر و…..) بررسی گردد.

گرفتن وقت سفارت

در این مرحله با توجه به گذراندن مشاوره، بهترین کشور به شما معرفی می شود و با هماهنگی سفارت، زمان مراجعه به سفارت به شما اطلاع داده می شود.

پیگیری مصاحبه و اخذ ویزا

در این بخش،وضعیت درخواست متقاضیان تا زمان صدور ویزا،( توسط ما) پیگیری خواهدشد.

تکمیل مدارک

متقاضی با ارائه مدارک شخصی و مورد نیاز و مشخص شدن نوع مصاحبه، این مرحله را نیز پشت سر میگذارد.

خدمات ویژه دایامدتور در اخذ ویزای ایران

سرعت در گرفتن ویزا

دایامدتور معمولا از کوتاه‌ترین راه‌ها برای اخذ ویزا استفاده می‌کنیم که باعث سرعت در انجام کار و اخذ روادید خواهد شد.

اطلاعات به روز شرایط اخذ ویزا

دایامدتور دائما در حال بررسی جدیدترین تحولات در روابط کشورها برای اخذ ویزا هستیم تا همیشه بهترین راه را پیشنهاد کنیم.

مشاوره تخصصی اخذ ویزا

مشاوران دایامدتور با اشراف کامل به موضوعات اخذ ویزا، روادید سفر و گردشگری، شما را راهنمایی خواهند کرد.

صرفه جویی در هزینه ویزا

وقتی کوتاه‌ترین راه‌ها را بشناسید، طبیعتا هزینه‌های اخذ ویزا کاهش پیدا خواهد کرد.

پشتیبانی قدرتمند

دایامدتور برای رفع هرگونه مشکل احتمالی در دسترس هستیم و این یکی از دلایل محبوبیت ما در بین مسافران است.

مورد اعتماد بودن

مفتخریم که اعلام کنیم: مسافران جدید دایامدتور معمولا توسط مشتریان قبلی به ما معرفی می‌شوند.

نکات مهم در اخذ ویزای ایران

  1. اتباع تمام کشورهایی که دارای گذرنامه و اجازه‌ی اقامت معتبر در کشور محل اقامت هستند، می‌توانند با ارائه‌ی مدارک لازم و اخذ رواید (ویزا) به ایران سفر کنند.
  2. اتباع تمام کشورها با گذرنامه‌ی معتبر، می‌توانند برای مسافرت به مناطق اقتصادی آزاد کیش، قشم و چابهار، ویزای 14 روزه را در مبادی ورودی مناطق مذکور دریافت کنند.
  3. اتباع خارجی که زیر 18 سال هستند، برای اخذ ویزای ایران باید اجازه‌نامه‌ی رسمی و کتبی از پدر داشته باشند. این اجازه‌نامه باید به تایید «نوتاری پابلیک» یا محضر رسمی محلی رسیده باشد.
  4. اتباع خارجی که پس از ورود به مناطق آزاد، قصد سفر به سایر نقاط کشور را دارند باید به ساختمان نمایندگی وزارت امور خارجه مستقر در همان منطقه مراجعه کنند تا ویزا بگیرند.
  5. در صورت رد درخواست ویزا به هر دلیلی، وجه پرداختی مسترد نمی‌شود.
  6. اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا فقط در صورتی می‌توانند ویزای توریستی ایران را دریافت کنند که با تور به ایران سفر کنند و برنامه‌ی سفر آن‌ها مشخص باشد.
  7. صدور ویزا برای اتباع تمامی کشورها به جز فلسطین اشغالی (اسرائیل) براساس مقررات بلامانع است.

کشورهای معاف از ویزای ایران

با توجه به قوانین بین المللی و توافقات ایران با بعضی از کشورها، امکان ورود به کشور ایران برای تبعه برخی از کشورها بدون دریافت روادید (ویزا) امکان‌پذیر شده است.

اتباع کشورهای آذربایجان، بولیوی، ترکیه، سوریه، لبنان، گرجستان، ارمنستان، ونزوئلا، مصر و مالزی شامل قوانین لغو روادید مطرح شده خواهند بود.

ویزای فرودگاهی ایران ؟

جمهوری اسلامی ایران مصوبه‌ی ویزای فرودگاهی بعضی از اتباع کشورهای مختلف صادر کرد. براساس این مصوبه، کلیه‌ی دفاتر گذرنامه و روادید وزارت امورخارجه مستقر در فرودگاه امام خمینی (ره)، مهرآباد، مشهد، شیراز و تبریز می‌توانند به اتباع کشورهای در نظرگرفته شده، ویزای فرودگاهی توریستی صادر کنند.

قبل از معرفی کشورها باید به این نکته توجه کنید که این نوع ویزا صرفا با هدف توریستی (جهان‌گردی) صادر می‌شود. بنابراین کسانی که گذرنامه‌های سیاسی، خدمت، کارشناسی، خبرنگاری و گزارشگری دارند نمی‌توانند از ویزای فرودگاهی استفاده کنند.

اتباع کشورهایی که می‌توانند با هدف توریستی وارد ایران شوند و ویزای فرودگاهی بگیرند:
آذربایجان، آلبانی، آلمان، اتریش، ارمنستان، ازبکستان، اسپانیا، استرالیا، اسلوانی، اسلوواکی، امارات متحده عربی، اندونزی، اوکراین، ایتالیا، ایرلند، بحرین، برزیل، برونتی، بلاروس، بلژیک، بلغارستان، بوسنی هرزگوین، پرتغال، پرو، تاجیکستان، تایلند، ترکمنستان، چین، دانمارک، فدراتیو روسیه، رومانی، ژاپن، سنگاپور، سوئد، سوئیس، سوریه، عربستان، عمان، فرانسه، فلسطین، قبرس، قرقیزستان، قطر، کرواسی، کره جنوبی، کره شمالی، کلمبیا، کوبا، کویت، گرجستان، لبنان، لوگزامبورگ، لهستان، مالزی، مجارستان، مغولستان، مکزیک، نروژ ، نیوزلند، ونزوئلا، ویتنام، هلند، یوگسلاوی و یونان.